She-P Silicone Pink Uitbreiden

She-P Silicone Pink

She-P

Nieuw

Dankzij betere droogpakken en cilinderconfiguraties besteden mensen meer tijd onder water. Als je goed gehydrateerd blijft, zal er een moment zijn dat de natuur zich zal melden.

 

De She-P is ontworpen voor vrouwelijke duikers om comfortabel een plasventiel (P-Valve) te gebruiken, terwijl ze in een droogpak duiken, in plaats van luiers te gebruiken

Meer details

€ 124.95

incl. BTW

Gratis bezorging vanaf €65,-

14 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug

Niet op voorraad? Neem contact met ons op!

Dankzij betere droogpakken en cilinderconfiguraties besteden mensen meer tijd onder water. Als je goed gehydrateerd blijft, zal er een moment zijn dat de natuur zich zal melden. De She-P is ontworpen voor vrouwelijke duikers om comfortabel een plasventiel (P-Valve) te gebruiken, terwijl ze in een droogpak duiken, in plaats van luiers te gebruiken. Het werkt echter ook perfect voor andere sporten, waarbij plassen niet altijd mogelijk is voor langere tijd, zoals autoracen op lange afstand, zweefvliegen, kitesurfen of een andere duursport. De She-P is gemaakt van zacht siliconen, met een reservoir en een uitgangsbuis met flexibele vleugels, ontworpen om op de huid te worden gehecht. Dit resulteert in een goede afsluiting en comfortabel plassen. Nu kun je met de jongens wedijveren, langer duiken, comfortabeler racen, paragliden, kitesurfen en elke andere sport waarbij je niet even kunt stoppen om een ​​pauze te nemen!

TypeShe-P Silicone
She-P
Sluiten

Aegir.nl gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.