Droogpakken

Droogpakken

 

Dames Heren

Dames

Heren

 

De frissere maanden komen er weer aan, maar in een goed droogpak duik je probleemloos door. Droogpakkenspecialist Aegir Divecenter geeft je advies.

Een droogpak koop je niet zo maar even. Een goed droogpak is een ‘investering in de toekomst’ en moet goed passen bij jou en de duiken die je maakt. Goed advies is dus op zijn plaats. 

Aegir Divecenter kan je als geen ander dat advies geven. Dè droogpakkenspecialist van de Benelux en Duitsland heeft een groot assortiment pakken van de beste merken met een ruime keuze aan opties in voorraad, zoals Bare, DUI, PolarBears en Scubapro. Voor iedereen zit er een droogpak tussen, of je nu recreatief, technisch of professioneel duikt. Samen met jou kijken Aegirs droogpakspecialisten welk pak comfortabel zit en waarin je dus ook goede bewegingsvrijheid hebt. Voor Aegir is het vanzelfsprekend dat het pak dat je bij hen koopt, past bij jou en de duiken die je maakt, en dat het ook hoog scoort qua duurzaamheid.

Meer dan alleen een pak
Bij Aegir is een droogpak meer dan alleen het pak. Je krijgt er een pakket van advies, garantie, service en voordeel bij onderhoud en reparatie bij. Alle reparaties worden in het eigen atelier uitgevoerd door specialisten die hiervoor door de fabrikanten van de pakken zijn opgeleid.

Daar word je toch warm van?