Aqua Lung Pro HD Uitbreiden

Aqua Lung Pro HD

Aqua Lung

Nieuw

Aqualung Pro HD trimvest

De Aqua Lung PRO HD is een wrap-around trimvest met geïntegreerd lood systeem. Door zijn aantrekkelijke prijskwaliteit verhouding , recreatieve duikers aanspreken.

Meer details

€ 339.00

incl. BTW

Gratis bezorging vanaf €65,-

14 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug

Niet op voorraad? Neem contact met ons op!

Aqualung Pro HD trimvest

De Aqua Lung PRO HD is een wrap-around trimvest met geïntegreerd lood systeem. Door zijn aantrekkelijke prijskwaliteit verhouding , recreatieve duikers aanspreken.

Kenmerken:

Surelock™ II mechanisch lood afwerpsysteem (gepatenteerd) - Zorgt voor het veilig afwerpen van lood met een beweging. Plaatsen de loodzakken eenvoudig tot je ""klik"" hoort en ze zitten veilig vast in je trimvest. Als de loodpockets vastzitten krijg je ze alleen los door te trekken aan de handgrepen.

De rug-plaat heeft een ingebouwd handvat en een tractionpad om het glijden van de duikfles te verminderen.

Technologisch geavanceerd ResisteK ™ materiaal is bestand tegen vervagen en slijtage.

De grote, gemakkelijk toegankelijke zakken bevinden zich aan weerszijden van de Aqua Lung Pro HD en hebben ritsen die van twee kanten geopend kunnen worden en er bevind zich een bevestigingsclip in de linker zak.

De tailleband is op de rug verstelbaar en zo geschikt te maken voor een verschillend bereik aan taillematen

De vlakke, low-profile kleppen verminderen de weerstand bij beweging door het water.

Vaste zakken op de flesklemband bieden de mogelijkheid extra lood op te bergen en helpen de drijfeigenschappen onderwater te compenseren

Een octopus-zak boven op de voorkant van de rechter luchtkamer maakt het eenvoudig de octopus "op te bergen" terwijl de octopus tijdens de duik goed zichtbaar en makkelijk toegankelijk blijft.

Duikers zullen het handig vinden hun instrumenten tussen de linker zak en luchtkamer door te laten lopen naar de opening aan de bovenkant van de zak.

De verstelbare schouderbanden zorgen ervoor dat de PRO HD makkelijk op de door jou gewenste hoogte instelt.

Op de linkerzijde bevinden zich mes bevestigingsringen, die geschikt zijn voor de meeste Aqua Lung messen. Deze positie zorgt dat je het mes eenvoudig kunt bereiken.

Voorzien van 5 roestvrijstalen D-ringen voor al je accessoires.

DerRechter schouder trekontluchter is eenvoudig te vinden.

TypePro HD
Aqua Lung
Sluiten

Aegir.nl gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.