SI Tech Quick Cuff with silicon seals Uitbreiden

SI Tech Quick Cuff with silicon seals

Si Tech

60915

Nieuw

Quick Cuff verandert je droogpak seals in een modulaire basis dat verschillende verschillende afdichtingen kan dragen, evenals de mogelijkheid om binnen enkele minuten een gescheurde of gebroken seal te veranderen zonder gereedschap of lijm

Meer details

€ 59.00

incl. BTW

Gratis bezorging vanaf €65,-

14 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug

Niet op voorraad? Neem contact met ons op!

Quick Cuff verandert je droogpak seals in een modulaire basis dat verschillende verschillende afdichtingen kan dragen, evenals de mogelijkheid om binnen enkele minuten een gescheurde of gebroken seal te veranderen zonder gereedschap of lijm. Het is ook volledig compatibel met de handschoenvergrendeling QCP en het Quick Glove-systeem.

let op dat de polsring op het pak moet worden geplakt. Een afdichting van latex of silicone wordt eenvoudig tussen de polsring en de stijve ring ingeklemd, vanaf dit moment heb je een dicht droogpak en kun je nu verdergaan met de bevestiging van een Dry Glove-systeem, zoals de handschoenvergrendeling QCP of Quick Glove. De Quick Cuff-set bestaat uit: polsseal (siliconen ) polsring en stijve ring.

Artikel nr .: 60915 Siliconen pakkingen, standaard formaat

MaatSilicone Seals
TypeQuick Cuff with silicon seals
Si Tech
Sluiten

Aegir.nl gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.