Suunto EON Core Uitbreiden

Suunto EON Core

Suunto

Nieuw

Suunto introduceert de nieuwe kleurrijke Suunto EON Core, een compacte duikcomputer met een groot kleurenbeeldscherm, ontworpen om beginners, actieve en gevorderde recreatieve duikers te dienen.

 

 

Meer details

€ 629.00

incl. BTW

Gratis bezorging vanaf €65,-

14 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug

Niet op voorraad? Neem contact met ons op!

Suunto introduceert de nieuwe kleurrijke Suunto EON Core, een compacte duikcomputer met een groot kleurenbeeldscherm, ontworpen om beginners, actieve en gevorderde recreatieve duikers te dienen. Met moderne functies zoals mobiele connectiviteit, draadloze flesdrukoverdracht met de optionele Suunto Tank POD, up te daten software en een herlaadbare accu, is deze duikcomputer een trouwe duikpartner die met je meegroeit tijdens je duik cariere.

Uitstekende leesbaarheid 
Het brede, heldere kleurenscherm van de Suunto EON Core toont in hoge contrastkleuren alle belangrijke details van de duik. De nieuwe prominente weergaveoptie toont de belangrijkste duikinformatie in grote gemakkelijke leesbare en te begrijpen cijfers. De achtergrondverlichting die altijd aan staat zorgt ervoor dat u de belangrijke vitale gegevens kunt zien, zelfs tijdens het verkennen van wrakken in donkere wateren of tijdens nachtduiken. Als beginnende duiker, kunt je de duidelijke, gebruiksklare standaardschermen voor jouw duik kiezen. Suunto CustomDisplay™ maakt het voor meer gevorderde duikers mogelijk om de functies tot wel 5 verschillende displays aan persoonlijke duikvoorkeuren aan te passen.

Licht van gewicht en herlaadbaar met gebruiksvriendelijke menu’s
De opnieuw samengestelde composiet behuizing is licht van gewicht en is met een elastomeerband (of optioneel verkrijgbare bungee) comfortabel voor iedere polsgrootte. De batterij is herlaadbaar en kan via USB gemakkelijk worden opgeladen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het vervangen van batterijen. Afhankelijk van jouw instellingen kunt je met een volle batterij 10 tot 20 uur duiken. De intuïtieve 3-knops menu logica, bekend van de Suunto EON Steel, maakt de Suunto EON Core onderwater moeiteloos bedienbaar, zelfs met dikke handschoenen aan. De Suunto EON Core ondersteunt 17 talen.

Draadloze overdracht van duiklog en te updaten software
Na de duik kunt je duiken overbrengen naar de Suunto Movescount App via een draadloze Bluetooth-verbinding met een mobile apparaat. Je kunt ook jouw instellingen veranderen, een logboek bijhouden en je onderwateravonturen en foto’s delen op Suunto Movescount. De Suunto EON Core is ook te gebruiken met de Suunto Tank POD. Je kunt draadloos verbinding maken met maximaal 10 Suunto Tank PODs om de tank- en gasinformatie tijdens de duik te tonen. De Suunto EON Core is dankzij de te updaten software een duik compagnon voor de aankomende jaren.


Wat zit er in de doos:
Suunto EON Core , USB Cable, Quick Guide, Safety leaflet, Display beschermer, International warranty leaflet

TypeEON Core
Suunto
  • Suunto EON Series Tank Pod

    EON Tank POD Draadloze flesdrukzender voor Suunto Eon Steel en Suunto EON Core gemakkelijk koppelen druk van meerdere flessen aflezen robuuste digitale communicatietechnologie De Suunto Tank Pod is een draadloze flesdrukzender waarmee je de huidige flesdruk in een oogopslag kunt bekijken op je pols. De robuuste digitale communicatietechnologie geeft niet alleen verbeterde stabiliteit, maar tevens nieuwe functies zoals het uitlezen van de druk van meerdere flessen.

    € 279.00


Sluiten

Aegir.nl gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.