Veertien dagen bedenktijd

Als je niet 100% tevreden bent over je aankoop, dan kun je je bestelling binnen veertien dagen na aankoop ruilen of retourneren. Het is wel belangrijk dat je het product ongebruikt, onbeschadigd en in de oorspronkelijke verpakking aan ons retourneert.

Ruilen

Heb je per ongeluk het verkeerde product besteld? Dan kun je de bestelling binnen veertien dagen na aankoop nog ruilen, op voorwaarde dat je het product nog niet geopend of gebruikt hebt. Wil je een product ruilen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Retourneren

Het is mogelijk om je bestelling binnen veertien dagen na aankoop aan ons te retourneren. Nadat wij je bestelling retour ontvangen hebben, ontvang je binnen veertien dagen het aankoopbedrag van je bestelling terug (mits de producten ongebruikt en onbeschadigd zijn). Wil je iets retourneren, gebruik dan het modelformulier herroeping, neem vooraf contact met ons op en voeg het herroepingsformulier toe aan je retourzending.

Link naar modelformulier herroeping.


Sluiten

Aegir.nl gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.