Veilig online betalen

In de webshop van Aegir Divecenter kun je uiteraard veilig online betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethoden aan:

  1. iDEAL (Nederland)
  2. PayPal (Nederland en andere landen)
  3. Overboeking (via Sisow, onze betaalprovider)
  4. Bancontact (MisterCash, België)


Betalen via iDEAL

iDEAL is het online betaalsysteem ontwikkeld door de Nederlandse banken ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lansschot Bankiers. Via iDEAL kun je snel, makkelijk en veilig online betalen. Het werkt hetzelfde als internetbankieren. Tijdens het betalen kies je de bank waarbij je je online betalingen regelt. Je komt vervolgens in de vertrouwde betaalomgeving van je eigen bank terecht. Zodra de betaling is voldaan, keer je terug naar onze webshop.

Betalen via PayPal

PayPal is een internationaal online betalingssysteem. Via je PayPal account kun je makkelijk, veilig en snel online betalingen uitvoeren vanaf je eigen bankrekening of creditcard. Om te betalen via PayPal log je in met je e-mailadres en wachtwoord en bevestig je de betaling (je hebt hiervoor wel een PayPal-account nodig).


Betalen via Overboeking

De betalingen in deze webshop worden afgehandeld door betaalprovider Sisow. Via Sisow kun je de betaling van je bestellign ook via Sisow voldoen.


Betalen via Bancontact

Bancontact, ook bekend onder naam MisterCash, is de meest populaire betaalmethode voor de Belgische markt.


Betalen via Sofortbanking

Sofortbanking is de populairste betaalmethode in Duitsland. Door betalen met Sofort, komen we ook aan onze Duitse klanten tegemoet.


Sluiten

Aegir.nl gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.