Suunto Zender LED Uitbreiden

Suunto Zender LED

Suunto

SS019098000

Nieuw

Productbeschrijving

Met de Suunto draadloze tankdruk zender kun je op hetzelfde moment flesdruk en luchtverbruik gegevens en diepte en tijd controleren - met slechts een blik op je pols.

Meer details

€ 279.00

incl. BTW

Gratis bezorging vanaf €65,-

14 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug

Niet op voorraad? Neem contact met ons op!

 

Productbeschrijving

Met de Suunto draadloze tankdruk zender kun je op hetzelfde moment flesdruk en luchtverbruik gegevens en diepte en tijd controleren - met slechts een blik op je pols. Je zult ook tijdens de hele duik in staat zijn om de geschatte resterende lucht tijd te zien. Real-time luchtverbruik gegevens worden opgeslagen in het geheugen van jouw compatibele duikcomputer, zodat je het luchtverbruik van duik tot duiken kunt volgen. De zender drukwaarden worden numeriek en grafisch weergegeven op het display van je duikcomputer.

Voor de duik, gewoon de zender even koppelen met jouw duikcomputer en je bent klaar om te gaan. De zender voorzien van een handig groen LED-lampje laat je weten dat het gegevens verzendt naar jouw duik-computer.

De zender wordt gevoed door een door de gebruiker vervangbare ½ AA 3 V lithium batterij. Vervangende batterij kits bevatten ook een nieuwe O-ring en deksel, deze moeten gelijktijdig met de batterij vervangen worden. De levensduur van de batterij is ongeveer twee jaar, op basis van 100 duiken per jaar af hankelijk van het licht- en kompasgebruik en de watertemperatuur.

Te gebruiken met alle Suunto lucht-geïntegreerde duikcomputers, inclusief de DXtx, D9tx, D6i, D4i, D9, Vyper Air, en HelO2 ( met uitzondereing van de EON Steel hiervoor heb de de Suunto POD nodig)
Draadloos monitoren van flesdruk en luchtverbruik gegevens op je duikcomputer
Groene LED lampje geeft actieve datatransmissie weer

TypeZender LED
Suunto
Sluiten

Aegir.nl gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.