Aegir Divecenter

Vinnen

Vinnen dienen te zorgen voor een goede voortstuwing, maar moeten ook comfortabel zitten. Bij het maken van een keuze uit de vinnen in het assortiment, kan gekozen worden voor een vin met een gesloten hiel of een open hiel. vinnenVoor het maken van de juiste keuze is een goed advies onontbeerlijk. De medewerkers van Aegir Divecenter beschikken over zowel de ervaring als de kennis, welke het mogelijk maken om een deskundig advies over vinnen te kunnen geven.

Vinnen zijn een belangrijk onderdeel van de duikuitrusting

Het komt voor dat er niet genoeg aandacht wordt besteed aan de aanschaf van de vinnen, als een duikuitrusting wordt samengesteld. Ten onrechte, want de vinnen zijn een belangrijk onderdeel van de duikuitrusting. Ze zorgen ervoor dat het voor de duiker eenvoudiger wordt om zich voort te bewegen. Bij het kiezen van de juiste vinnen is het belangrijk om voor ogen te houden wat voor soort duiker u bent. De medewerker van de winkel kan u adviseren over de aanschaf van het juiste product.

Contact

De vinnen welke in de winkel worden aangeboden, worden ook in de webshop verkocht. Indien u gebruik wilt maken van de service en het deskundige advies dat u in de winkel zou krijgen, is het mogelijk om contact met ons te leggen. De medewerkers kunnen al uw vragen met betrekking tot vinnen beantwoorden. Het is mogelijk om Aegir Divecenter te bereiken als u belt naar +31(0)46 – 43 33 894 of een mail stuurt naar info@aegir.nl. Zo biedt u ons de mogelijkheid om u goed te informeren.