Aegir Divecenter

Online Duikwinkel

De online duikwinkel biedt een ruim assortiment artikelen voor de sport- en de beroepsduiker. online dukwinkelHet assortiment van de online duikwinkel is met zeer grote zorgvuldigheid samengesteld. Er is gekozen voor hoogwaardige artikelen. Producten waar wij achter kunnen staan. Aegir Divecenter is een organisatie met een eigen winkel en opleidingscentrum. De medewerkers hebben allemaal duiken als passie en zijn in staat om een deskundig advies te geven. Ook aan de cliënten die kopen in de online duikwinkel.

De online duikwinkel staat op deze site

De artikelen welke worden aangeboden in de online duikwinkel, kunnen ook gekocht worden in onze winkel in Stein. Mocht Zuid Limburg wat te ver weg zijn, dan bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van de online duikwinkel. Aegir Duikservice zorgt ervoor dat alle bestelde artikelen zeer snel worden geleverd. Vanwege de kwaliteit van de service en de artikelen, is het heel goed mogelijk om een complete duikuitrusting inde online duikwinkel te bestellen.

Contact

Meer informatie met betrekking tot de artikelen in de online duikwinkel is te verkrijgen door contact met één van onze medewerkers op te nemen. Wij zijn in staat om al uw vragen te beantwoorden en kunnen u van een deskundig advies voorzien indien u een aanschaf wilt doen in onze online duikwinkel. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)46 – 43 33 894 of door een mail te sturen naar info@aegir.nl. We hopen van u te horen en zullen zorgen voor een uitstekende service.