Aegir Divecenter

Duiksport winkel

Duiksport winkel

De duiksport winkel van Aegir Divecenter in Limburg is de plek om een duikuitrusting aan te schaffen. De medewerkers van Aegir Divecenter hebben allemaal een passie voor duiken en hebben door de jaren heen zeer veel kennis opgedaan van duiken en snorkelen. Deze kennis en ervaring staat garant voor een deskundig advies in onze duiksport winkel. Het assortiment in de duiksport winkel is met zorg samengesteld en bevat alleen kwalitatief hoogwaardige producten.

Onze duiksport winkel is er voor elke duiker

Zowel de zeer geoefende en ervaren duiker als de beginner zijn welkom in onze duiksport winkel. De medewerkers van de duiksport winkel kunnen u van een gedegen advies voorzien. Hierbij doet het niveau van uw sportbeleving niet ter zake. Het samenstellen van een duikuitrusting verschilt elke keer, dus is het noodzakelijk om advies op maat te geven. De artikelen van de duiksport winkel zijn ook aan te schaffen in de webshop op deze site.

Contact

Om u toch op de juiste wijze van dienst te kunnen zijn, als u besluit om artikelen in de webshop en niet in de duiksport winkel te kopen, komen wij graag met u in contact. Als u belt naar +31(0)46 – 43 33 894 of een mail stuurt naar info@aegir.nl, geeft u ons de mogelijkheid om u de service te geven die u normaal in onze duiksport winkel krijgt. Samen met u zorgen wij er voor dat u over de juiste duikartikelen kunt beschikken.