Aegir Divecenter

Duikshop Limburg

Duikshop Limburg

Aegir Divecenter beschikt onder andere over een duikshop in Limburg waar het mogelijk is om een complete duikuitrusting aan te schaffen. Deze duikshop in Limburg beschikt over een breed assortiment aan kwaliteitsproducten op gebied van de duik- en snorkelsport. De artikelen in het assortiment zijn allemaal met zorg geselecteerd en zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Het is mogelijk om de duikshop in Limburg te bezoeken, maar de artikelen worden ook in de webshop op deze site aangeboden.

Onze duikshop in Limburg levert maatwerk

De aanschaf van een goede duikuitrusting is maatwerk. In deze duikshop in Limburg is het mogelijk om een gedegen en deskundig advies te krijgen indien u een duikuitrusting of duikartikelen wilt aanschaffen. De medewerkers van Aegir Divecenter zijn allemaal ervaren duikers en kunnen deze ervaring meenemen bij het adviseren van cliënten van onze duikshop in Limburg. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van diensten van onze duikshop in Limburg, als duikuitrustingen moeten worden onderhouden of gerepareerd.

Contact

De artikelen welke in de duikshop in Limburg worden verkocht, worden ook aangeboden in de webshop op deze site. Indien u gebruik wilt maken van het aanbod in de webshop, maar u heeft behoefte aan advies, dan is dat mogelijk. U kunt contact met ons opnemen als u belt naar +31(0)46 – 43 33 894 of een mail stuurt naar info@aegir.nl. De medewerkers van Aegir Divecenter zullen er voor zorgen dat u dezelfde service ontvangt als de cliënten in onze duikshop in Limburg.