Aegir Divecenter

Duiken Winkel

Duiken winkel

Het is mogelijk om alles op het gebied van duiken in onze winkel aan te schaffen. Aegir Divecenter is een centrum dat gespecialiseerd is in het aanbieden van artikelen op het gebied van duiken. Daarnaast worden ook duik opleidingen gegeven. Alles op het gebied van duiken wordt in de winkel aangeboden. Het is dan ook mogelijk om een complete duikuitrusting aan te schaffen. Wilt u op het gebied van duiken een winkel bezoeken, denk dan eens aan Aegir Divecenter.

Alles voor duiken in deze winkel is van kwaliteit

Het zorgvuldig geselecteerde assortiment op het gebied van duiken in deze winkel is van hoogwaardige kwaliteit. De medewerkers van Aegir Divecenter hebben allemaal ervaring op het gebied van duiken en zijn in staat om de ervaring met de cliënt te delen. Voor het duiken deze winkel bezoeken betekent dat u kiest voor kwaliteit en kennis. Alle artikelen op het gebied van duiken in deze winkel, worden ook in de webshop op deze site aangeboden.

Contact

Mocht u overwegen om uw artikelen voor het duiken niet in de winkel aan te schaffen, maar via de webshop, dan is het mogelijk dat u een aantal vragen wilt stellen. Het kan daarbij gaan om vragen over de aan te schaffen artikelen, of om vragen met betrekking tot Aegir Divecenter. U kunt uw vragen mailen naar info@aegir.nl, maar het is ook mogelijk om te bellen naar +31(0)46 – 43 33 894. De medewerkers van Aegir Divecenter zorgen ervoor dat u dezelfde service en informatie krijgt over duiken als in onze winkel.