Aegir Divecenter

Duikcomputers

Het gebruik van duikcomputers is niet meer weg te denken in de moderne duiksport. Aegir Divecenter beschikt over een uitgebreid assortiment aan duikcomputers, duikcomputerswaardoor elk type duiker een juiste keuze kan maken. De medewerkers van Aegir Divecenter zijn in staat om een gedegen en deskundig advies te geven, als cliënten de aanschaf van duikcomputers overwegen. Bij het geven van het advies wordt gekeken naar de doelstelling van de cliënt. Het is dan heel goed mogelijk om een keuze te maken uit het aanbod van de duikcomputers.

Aegir Divecenter biedt verschillende soorten duikcomputers aan

Het assortiment duikcomputers dat wordt aangeboden is zeer breed. Zo beschikt Aegri Divecenter over duikcomputers welke de basisgegevens verstrekken, maar het is ook mogelijk om een computer met een hoogtemeter aan te schaffen, voor het duiken in bergmeren. Een keuze uit de vele duikcomputers hangt af van het doel van de duiker. Een complexe duik vraagt om een complexe computer. Het is onze taak om u de juiste computer te adviseren.

Contact

De duikcomputers zijn ook te koop in de webshop op deze site. Mocht u een duikcomputer willen aanschaffen, maar heeft u behoefte aan een gedegen en deskundig advies, dan is dat ook op afstand mogelijk. Uw vragen met betrekking tot duikcomputers kunt u mailen naar info@aegir.nl. Indien u de voorkeur geeft aan een gesprek met een gespecialiseerde medewerker, dan is het mogelijk om te bellen naar +31(0)46 – 43 33 894. Wij kunnen u de computer adviseren die u echt nodig heeft.