Aegir Divecenter

Duikcentrum

Duikcentrum

Een bezoek aan ons duikcentrum is voor elke duikliefhebber een belevenis. Aegir Divecenter begeleidt zowel sport- als beroepsduikers bij het maken van de keuze voor nieuwe materialen. De medewerkers van ons duikcentrum zijn zelf fervent duikers en beschikken over de kennis welke nodig is om cliënten van een goed advies te voorzien. Het brede assortiment aan duikartikelen maakt het duikcentrum een plek waar duikers graag komen.

Een duikcentrum voor artikelen en opleiding

Naast de mogelijkheid om de beste artikelen op het gebied van duiken en snorkelen aan te kunnen schaffen, is het ook mogelijk om via ons duikcentrum verschillende duikopleidingen te volgen. Duiken is een veilige sport, mits aan de voorschriften wordt gehouden en gebruik wordt gemaakt van goede materialen. Duikcentrum Aegir heeft zich er op toegelegd om duikers goed te begeleiden, zowel op het gebied van materialen als opleidingen. Alle duikers zijn van harte welkom in ons duikcentrum, voor het opdoen van de benodigde kennis of voor de aanschaf van kwalitatief hoogwaardige producten.

Contact

Omdat het niet voor iedereen mogelijk is om onze duikcentrum te bezoeken, is het mogelijk om onze materialen aan te schaffen in de webshop op deze site. Om toch te kunnen profiteren van een deskundig advies van onze medewerkers, is het mogelijk om contact op te nemen. Ons duikcentrum is te bereiken als u belt naar +31(0)46 – 43 33 894 of een mail stuurt naar info@aegir.nl. U biedt ons dan de mogelijk om u bij te staan bij de aanschaf van nieuwe materialen.