Aegir Divecenter

Duikcenter Limburg

Duikcenter Limburg

Aegir Divecenter is het duikcenter in Limburg. Bij dit duikcenter in Limburg is het mogelijk om een complete duikuitrusting aan te schaffen. Het aanschaffen van een duikuitrusting is altijd maatwerk. Er wordt gekeken naar de doelstellingen van de duiker en bijvoorbeeld naar de fysieke gesteldheid. Het is ook mogelijk om bij het duikcenter in Limburg verschillende duikopleidingen te volgen. Het behalen van verschillende diploma’s behoort tot de mogelijkheden.

Duiken is het enige dat telt in ons duikcenter in Limburg

Als duiken uw sport of beroep is, dan is ons duikcenter in Limburg een plek waar u wilt zijn. Bij Aegir Divecenter is kwaliteit van het allergrootste belang. Het zorgvuldig geselecteerde assortiment wordt aangeboden door medewerkers welke zelf veel gedoken hebben. Zij spreken dus uit ervaring. De opleidingen welke worden aangeboden door dit duikcenter in Limburg zijn van een zeer hoog niveau. Dit alles zorgt er voor dat elke duiker graag een bezoek wil brengen aan ons duikcenter in Limburg.

Contact

Wij verstrekken u graag de nodige informatie over ons duikcenter in Limburg en over de artikelen welke worden aangeboden. Als duikcenter in Limburg beschikken we ook over een webshop, waar alle artikelen besteld kunnen worden. U ontvangt uw bestelling dan zo snel mogelijk thuis. Mocht u vragen hebben, dan vernemen wij dat graag van u. Het is mogelijk om te bellen naar +31(0)46 – 43 33 894 of om een mail te sturen naar info@aegir.nl.