Aegir Divecenter

Duik computer

Een duik computer verschaft zeer veel informatie tijdens het duiken. Zo wordt de huidige diepte en de maximaal bereikte diepte geregistreerd, maar het is ook mogelijk om de temperatuur en de stijgsnelheid vast te stellen. duik computerEen duik computer kan een heel eenvoudig apparaat zijn dat alleen de hoognodige informatie verschaft, maar het is ook mogelijk om een duik computer met zeer veel functies aan te schaffen. De medewerkers van Aegir Divecenter beschikken over zeer veel kennis over de producten en zijn in staat om een goed en gedegen advies te geven.

Een duik computer begeleidt de duik

Het verkrijgen van de juiste informatie is essentieel voor elke duiker. Een goede duik computer kan bijdragen aan het uitoefenen van de duiksport op een veilige manier. Beslissingen onder water dienen genomen te worden aan de hand van beschikbare feiten. Een duik computer is in staat deze informatie te verstrekken. Een duik computer kan om de pols gedragen worden en geeft elk moment de benodigde informatie.

Contact

De aanschaf van een duikuitrusting is maatwerk. Dat geldt ook voor de keuze voor een duik computer. Samen met de cliënt bekijkt de medewerker van Aegir Divecenter waar de duik computer voor moet dienen. Aan de hand van deze gegevens wordt de meest voor de hand liggende duik computer geadviseerd. Mocht u gebruik willen maken van de webshop en wilt u wel geadviseerd worden, dan is het mogelijk om contact op te nemen door te bellen naar +31(0)46 – 43 33 894 of door een mail te sturen naar info@aegir.nl. Het is mogelijk om elke vraag op het gebied van duiken aan ons voor te leggen.