McNett BC Life Uitbreiden

McNett BC Life

McNett

021563341188

Nieuw

Mc. Nett BC LIFE™ is een compleet, wetenschappelijk uitgebalanceerd onderhoudsmiddel voor alle types van BCDs (trimvesten). Regelmatig reinigen zorgt voor reiniging en conditionering van de buiten zijde, de luchtkamer, de slang en ventielen en houdt deze vrij van schadelijke zoutkristallen, chloor en organische resten. 

 

Lees voor gebruik de handleiding op de verpakking!

Meer details

Dit artikel is momenteel niet voorradig of is geen voorraad product, wilt u dit artikel bestellen neem dan contact met ons op via info@aegir.nl

€ 10.50

incl. BTW

Gratis bezorging vanaf €65,-

14 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug

Niet op voorraad? Neem contact met ons op!

Mc Nett BC LIFE™ is een compleet, wetenschappelijk uitgebalanceerd onderhoudsmiddel voor alle types van BCDs (trimvesten). (Trimvest reiniger) Regelmatig reinigen zorgt voor reiniging en conditionering van de buiten zijde, de luchtkamer, de slang en ventielen en houdt deze vrij van schadelijke zoutkristallen, chloor en organische resten. 

• GECONCENTREERD
• Neutrale pH
• Aangename geur

BCD Reiniging.

INSTRUCTIES:

Voor het reinigen van de binnenzijde van het trimvest: Giet 4 dopjes van BC Life ™ door het mondstuk van de inflator

Vul het trimvest met kraanwater.

Schudt het trimvest zodat alle luchtkamers gevuld worden.

Laat het water eruit lopen en spoel goed na met schoon water. Herhaal dit zo nodig.

Reinigen van de buitenzijde van het trimvest: Week gedurende 10 minuten in verdunde vorm (1 dopje per 1 liter water). Waar nodig plaatselijk onverdund aanbrengen. Spoel goed na met schoon kraanwater, laat het trimvest uitlekken en goed drogen voordat je het opbergt.

BEVAT: Nonoxynol-9 schoner en oppervlakte-actieve stof, en MSC ™ siliconen conditioner

MaatFlacon - 250 ml
TypeBC Life
McNett
Sluiten

Aegir.nl gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.