Aanbiedingen

Ontdek de onderwaterwereld met Aegir Divecenter

Zorgeloos duiken en snorkelen begint bij Aegir Divecenter. Wij helpen jou de onderwaterwereld te ontdekken met een duikuitrusting die naadloos aansluit op jouw wensen en behoeften. In onze online en offline duikwinkels vind je als duiker alle benodigdheden om van iedere duik een onvergetelijke ervaring te maken. Wil je meer weten over snorkelen en duiken, kom dan een keer langs in de winkel of volg ons op Facebook en deel je duikervaringen met ons!

Kwalitatieve duikproducten

Je kunt alleen zorgeloos van je duik genieten als je duikmateriaal van goede kwaliteit is. Daarom vind je bij Aegir Divecenter enkel kwalitatief hoogwaardige producten van gerenommeerde topmerken zoals Aqualung, Bare, DUI, Halcyon, Scubapro en Suunto. Zo weet jij zeker dat je snorkel- en duikmateriaal betrouwbaar is.

Persoonlijk advies met een flinke portie duikervaring

Ieder lichaam is anders en daarom is het samenstellen van je duikuitrusting maatwerk. Je duikpak is daarbij een belangrijk onderdeel. Het moet je perfect passen, om je tijdens het duiken goed te beschermen tegen onderkoeling, UV-straling, snij- en schaafwonden en dierenbeten. Zoek je een goed duikpak? Dan nodigen wij je graag uit in onze winkel om samen met onze specialist het juiste duikpak uit te zoeken. Wil jij weten wat je nodig hebt om je als een vis in het water te voelen? Je krijgt bij ons het beste advies, want alle medewerkers van Aegir Divecenter zijn fanatieke duikers met jarenlange duikervaring en weten wat je in elke duiksituatie nodig hebt. Via onze webwinkel bestel je makkelijk en snel alle snorkel- en duikmaterialen die je nodig hebt. Mocht je hulp nodig hebben bij het bestellen of ontvang je graag meer informatie over een product, neem dan contact met ons op.

Onderhouden van jouw duikmateriaal

Ook na je aankoop is je duikuitrusting in goede handen bij Aegir Divecenter. Als je je duikuitrusting elk jaar even langsbrengt voor een onderhoudsbeurt of controle, heb je er lang en veilig plezier van. Is je duikuitrusting kapot? Ook voor reparaties ben je bij Aegir Divecenter aan het juiste adres. Je duikuitrusting wordt altijd door gecertificeerde medewerkers onderhouden en gerepareerd.

Sluiten

Aegir.nl gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.