Onderhoud, Reinigen, Reparatie

Er zijn 3 producten
Toont 1 - 3 of 3 producten
 • McNett Sea Gold Anti Condens
  021563408546

  Mc. Nett Sea GoldDeze unieke formule houdt uw masker lange tijd condensvrij. SeaGold is een zeer geconcentreerde formule en bedoeld voor snelgebruik op locatie. Sea Gold is veilig voor alle glazen en kunststoflenzen en niet schadelijk voor siliconen of rubberen frames. Nietaanbevolen voor zwembrillen. Lees voor gebruik de handleiding op de verpakking!

  € 7.25
 • McNett Wet & Dry Shampoo
  021563301229

  Mc. Nett Nat en droogpak shampoo. Compleet, wetenschappelijk verantwoord onderhoudsmiddelvoor alle neopreen en watersportproducten. Neopreenproducten worden ontdaan van organische resten, chloor enzoutkristallen. Lees voor gebruik de handleiding op de verpakking!

  € 9.50
 • McNett Neo Slix
  021563200003

  Dankzij het nieuwe Mc. Nett NeoSlix™ smeermiddel voor natpakken trekje neoprenen nat- en droogpakken zonder problemen aan en uit.  Lees voor gebruik de handleiding op de verpakking!

  € 9.50

Product filter

Sluiten

Aegir.nl gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.